Rondreizen

Cyprus is een eiland dat er om smeekt bewonderd te worden. Er is niets mis met een week op een van de droomstranden. Maar als u maximaal en in alle vrijheid van Cyprus wilt genieten, is een perfect georganiseerde autorondreis echt iets voor u. Trots presenteren wij drie voorbeelden van autorondreizen, die wij graag aan uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Autorondreizen zijn ons handelsmerk geworden. We zijn er buitengewoon trots op. Ze zijn onze paradepaardjes. Als vakantiespecialist in de Griekssprekende landen hebben wij inmiddels een kwart eeuw ervaring met het organiseren van zulke autorondreizen op maat. Want alle beschreven autorondreizen worden aangepast aan uw voorkeuren. De reis wordt pas vastgelegd als u tevreden bent over alle details. Dat betekent dat u de route door ons kunt laten aanpassen, evenals de duur, de accommodaties en eigenlijk alles wat u maar wilt. Het grappige is dat slechts weinigen deze autoreizen precies boeken zoals aangegeven. Dat kán natuurlijk wel, maar ook u heeft uw eigen voorkeuren, wensen en interesses.

Ultieme keuzevrijheid
Bij ons heeft u dus de ultieme vrijheid. Zie onze rol vooral als uw adviseur. Wij helpen u bij het nemen van uw beslissingen. Als geen ander weten de Polyplan-specialisten wat past bij uw belangstelling, voorkeuren en mogelijkheden. Wij kennen Cyprus van binnenuit, controleren de routes continu en halen overal de krenten uit de pap waar het gaat om exclusieve en/of kleinschalige en karaktervolle accommodaties. Ter plekke stellen we vast of die voldoen aan uw hoge eisen. Een accommodatie komt alleen in deze brochure als we ons ervan hebben kunnen vergewissen dat deze iets wezenlijks toevoegt aan de beleving van uw autorondreis.

Gedetailleerde routebeschrijving mee
Gun uzelf comfort en zorgeloosheid. Autorijden in Cyprus gaat gemakkelijk en soepel. Kies een auto die bij u past, wij adviseren u graag bij uw keuze. De afstanden zijn kort, de wegen zijn uitstekend en de bewegwijzering is er ook in het Engels. Zeker de grote snelwegen tussen Pafos, Limassol, Larnaca en Nicosia, maar ook de soms steile slingerweggetjes in het Troödosgebergte. Als u rijdend diep in het schiereiland Akamas wilt doordringen, is een auto met vierwielaandrijving nodig. Als u op uw rondreis ook Noord-Cyprus wilt bezoeken, zult u de huurauto moeten achterlaten: achter de VN-bufferzone geldt de verzekering namelijk niet. Waaraan u wellicht zult moeten wennen, is dat men links rijdt op Cyprus, een overblijfsel uit de Britse kolonietijd. De ervaring leert echter dat weinigen daar moeite mee hebben dankzij het rustige, hoffelijke verkeersgedrag.
Uw reis wordt dus geen hachelijk, maar een onvergetelijk avontuur, in de goede zin van het woord. Comfortabel en zorgeloos trekt u in uw eigen tempo langs de bezienswaardigheden en door de natuur. U ontvangt voor vertrek onze veelgeroemde gedetailleerde routebeschrijving, een gemarkeerde wegenkaart, aparte heldere wegenkaartjes voor elk dagtraject, de afstanden, suggesties, wetenswaardigheden en alle benodigde contactgegevens. Vanzelfsprekend geheel toegesneden op uw maatwerkreis.
Niettemin kan elke reis anders verlopen dan voorzien. U moet bijvoorbeeld de reis plotseling afbreken wegens omstandigheden. Geen paniek: wij laten u nooit aan uw lot over. Ons motto is: wij laten u met rust, maar niet alleen. Dat laatste wil natuurlijk niet zeggen dat wij u als Big Brother in de gaten blijven houden. Wij blijven standby, zodat wij u ter plaatse meteen met raad en daad terzijde kunnen staan in onverhoopte situaties.

Autorondreis Hymenaios

Hymenaios is de god van het huwelijksfeest in de Grieks-Cypriotische mythologie. Een goede naam voor deze ontspannen autorondreis, waarin relaxen ...

Lees meer >>

Autorondreizen Pygmalion en Galatea

Pygmalion wilde graag een vrouw, maar vond geen enkele mooi genoeg. Toen maakte deze prins dus zelf maar een beeld ...

Lees meer >>