Z & X Holiday Villas

Omschrijving

LIGGING: De villa's hebben elk hun karakter, zijn gebouwd met eerbied voor de lokale architectuur en liggen op plekjes waar een fluisterkalmte heerst. U vindt ze in het gezellige Polis en in de dorpjes rondom het oeroude plaatsje: Neo Chorio in het onbedorven natuurgebied Akamas, bij het befaamde havenplaatsje Latsi, bij het eveneens aan de Chryssochoubaai gelegen Pomos en Argaka en in het groene valleigehucht Miliou.

FACILITEITEN: Alle villa's zijn uniek in stijl en inrichting, maar ze hebben ook veel overeenkomsten: ze zijn ruim, comfortabel en luxueus, ze bieden maximale privacy en zijn alle voorzien van een privézwembad. Ze zijn optimaal onderhouden en omringd door fraaie bloeiende tuinen. Er is een terras met ligstoelen en een barbecue. Er is airconditioning, satelliet-tv en de lounge-eetkamer is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. In de moderne keuken vindt u een oven, fornuis, koelkast, magnetron en wasmachine. Er zijn ook Premier Villas beschikbaar met jacuzzi of sauna.

ACCOMMODATIE: Wij beschikken over diverse villatypen, variërend van een driekamervilla, geschikt voor maximaal 5 personen tot een vijfkamervilla, geschikt voor maximaal acht personen.
driekamervilla: 2 tweepersoonsslaapkamers en 1 of 2 badkamers met bad-douche
vierkamervilla: 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers
vijfkamervilla: 4 slaapkamers en 3 badkamers

GOED OM TE WETEN: Wij adviseren u graag bij de keuze van de villa die bij u past. U wordt op de luchthaven door ons ontvangen en de huurauto wordt aan u overgedragen. Tevens ontvangt u de routebeschrijving naar uw villa. De villa's worden een keer per week schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken en bedlinnen. Bij aankomst staan er fruit en een fles wijn voor u ter verwelkoming. Het is mogelijk om vooraf een boodschappenpakket aan te schaffen met onder meer brood, melk, suiker, kaas, boter, thee en koffie.

Locatie: