Cyprus Villages

Omschrijving

LIGGING: De karakteristieke appartementen van Cyprus Villages liggen verspreid over vier traditionele Cypriotische dorpen in het heuvelachtige achterland tussen Limassol en Larnaca. Het is ongeveer 10 minuten rijden naar Governors Beach. Het grootste dorp is Tochni, de overige dorpjes heten Kalavasos, Pentakomo en Psematismenos. De huizen zijn uit kalksteen opgetrokken en staan dicht bij elkaar. Door de centrale ligging op het eiland zijn alle grote plaatsen en beide vliegvelden in minder dan een uur te bereiken.

FACILITEITEN: Tochni fungeert als het centrum van Cyprus Villages. Hier is de receptie voor alle adressen. Op de dag van aankomst ontvangt u in Tochni het adres en de sleutel van uw appartement. In alle dorpjes zijn diverse winkeltjes, een taverna en een bank. Bovendien heeft elk dorp een zwembad met ligbedden en parasols. Ook op Governors Beach (bij Thalassa Restaurant) zijn exclusief voor u als gast van Cyprus Villages ligbedden en parasols gereserveerd. U kunt deelnemen aan diverse activiteiten die te maken hebben met de agrarische tradities van de regio: olijven en fruit plukken of olijfolie, wijn en halloumi maken, de traditionele Cypriotische geitenkaas. In de prachtige omgeving kunt u diverse wandel- en fietstochten maken Cyprus Villages beschikt over een eigen fietsenverhuurcentrum. Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om op basis van logies, logies-ontbijt of halfpension te verblijven.

KAMERS: De gerestaureerde huisjes in de smalle straatjes hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Binnen in zijn de huizen aangepast aan de eisen van deze tijd. Ze beschikken over een tweepersoonskamer, zit- en eethoek, airconditioning (ter plaatse te betalen), flatscreen-tv en een kitchenette met kookplaat, broodrooster, oven en waterkoker. De accommodatie is geschikt voor maximaal drie personen. De villages beschikken per vijf appartementen over een privézwembad en er is tweemaal per week schoonmaak, handdoeken- en linnenwissel. De gasten van de village-appartementen kunnen gebruik maken van het zwembad in het dorp en er is eenmaal in de week schoonmaak, handdoeken- en linnenwissel. Op aanvraag zijn er ruimere accommodaties beschikbaar voor gezinnen.

GOED OM TE WETEN: De centrale ligging van Cyprus Villages biedt vele mogelijkheden voor excursies. Daarom bieden wij u deze accommodatie aan inclusief huurauto.

Locatie: